سرمربی تیم ملی اسپانیا: هدف ما قهرمانی در جام جهانی است جلسه مثبت مدیران استقلال با نماینده رضاییان سکوت تاج در مقابل شایعه برکناری قلعه‌نویی | کی‌روش دوباره برمی‌گردد؟ انتخاب سرمربی تیم امید بعد از حدود دو سال سردرگمی کارتال: از پرسپولیس نمی‌روم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها(۱۸ خرداد ۱۴۰۴)| جام در دستان رونالدو پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد | عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد
سرخط خبرها

درخشش غلامزادگان در اسپانیا| قهرمانی پسر مشهدی در مسابقات جهانی فیتنس

  • کد خبر: ۷۲۹۹۸
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
درخشش غلامزادگان در اسپانیا| قهرمانی پسر مشهدی در مسابقات جهانی فیتنس
ستاره مشهدی با قهرمانی در رقابت‌های جهانی «فیتنس» خوش‌درخشید.

بهنام اخوت | شهرآرانیوز؛ رقابــت‌های «فیتنس» قهرمانی جهان از دوم جولای در اسپانیا آغاز شده است و امروز به پایان می‌رسد. پیکار‌هایی که با درخشش ورزشکاران ایرانی همراه بوده، اما بی‌تردید ستاره بلامنازع این پیکار‌ها ورزشکار مشهدی حاضر در آن است. امیر غلامزادگان، زیبایی‌کار خراسانی، در این دوره از مسابقات همراه با ۳ ورزشکار دیگر ایران در قالب تیم‌ملی به اسپانیا اعزام شد و حالا هنوز به پایان راند رقابت نرسیده، ۲ مدال طلا و یک نقره در جیب دارد.

 

ورزشکار بیست‌وپنج‌ساله مشهدی که عنوان قهرمان قهرمانان «فیتنس اسپرت» را به‌دست آورده است، از همین حالا با گردنی افراشته و سربلند به شهرش بازخواهد گشت. غلامزادگان در گپی کوتاه با شهرآراورزشی از خاک ماتادور‌ها درباره این موفقیتش می‌گوید.


■ پیش از هر چیز کمی از رشته فیتنس و شکل برگزاری مسابقات جهانی اسپانیا بگویید.

- فیتنس یک رقابت شش‌آیتمی است؛ بارفیکس، باکس‌جامپ، دیپ‌پارالل، لانچ، درازونشست و برپی ۶ آیتمی هستند که باید در این مسابقات اجرا می‌کردیم. به‌عنوان مثال در حرکت لانچ باید ۷۰ درصد وزن بدنتان هالتر سر شانه بگذارید و قدم بردارید یا در درازونشست ۱۰ کیلو صفحه را دست بگیرید و حرکت را بزنید. زمان هر آیتم هم ۲ دقیقه است و یک‌دقیقه استراحت دارد و باید پشت سرهم انجام شود.


■ و شما توانستید در این مسابقات تا اینجا ۳ مدال به‌دست بیاورید.

- من در فیتنس‌چلنچ تیمی همراه با تیم‌ملی به نایب‌قهرمانی جهان رسیدم. تیم اسلواکی قهرمان این بخش شد. در بخش فیتنس‌اسپرت هم یک مدال طلا به‌دست آوردم و در ارزیابی نهایی هم عنوان قهرمان قهرمانان را کسب کردم.


■ ورزشکاران چه کشور‌هایی در این دوره از مسابقات حاضر بودند؟

- ورزشکاران خوبی از اسلواکی، رومانی، فرانسه، مکزیک، اسپانیا، گرجستان، صربستان، آلمان، اوکراین و سوئد در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند و سطح مسابقات بسیار خوب بود.


■ فیتنس‌اسپرت به چه شکل انجام می‌شود؟

- فیتنس‌اسپرت در ۲ راند برگزار می‌شود. یک راند فیگور و یک راند حرکات نمایشی و مهارت‌های فردی است. هماهنگی و مهارت‌های فردی، موزیک، لباس، فیس و انرژی ورزشکار و به‌طورکلی هر حرکتی روی استیج که داور را به وجد بیاورد، امتیاز دارد.


■ چه شد اصلا به‌سمت این رشته رفتید؟ آیا این رشته در خانواده شما ریشه داشته است؟

- حقیقت این است که پدرم مشوق اصلی من بوده است. او در دوران جوانی نه به‌صورت حرفه‌ای، ولی برای زیبایی بدن خودش بدن‌سازی می‌کرده است. بدن ایشان خیلی از بدن الان من بهتر و زیباتر بود. به همین دلیل از همان ابتدا خیلی اصرار داشت که من این مسیر را طی کنم و از هشت‌سالگی من را به ژیمناستیک فرستاد. در سیزده‌سالگی هم به عضویت تیم‌ملی ژیمناستیک در آمدم و در مسابقات آسیایی تایلند در سال ۲۰۱۲ شرکت کردم.


■ فیتنس در ایران چه جایگاهی دارد؟

- این رشته در ایران نوپاست، با وجود این علاقه‌مندان زیادی دارد. رشته‌ای است که به دارو و مکمل نیاز ندارد و با تمرینات هدفمند روی عضلات می‌توانید موفق شوید.


■ مشهد و استان خراسان در سطح کشور چه رتبه و جایگاهی در فیتنس دارند؟

- چند ماه پیش ورزشکاران زیادی در مسابقات فیتنس‌چلنج قهرمانی استان شرکت کردند و آنجا من رکورد‌هایی از آن‌ها دیدم که با رکورد ورزشکاران مسابقات جهانی اسپانیا یا برابری می‌کرد یا خیلی بهتر بود. امیدوارم این رشته با حمایت‌های فدراسیون و هیئت استان روزبه‌روز در مشهد گسترش پیدا کند و به بلوغ کافی برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->